Драматичен развой в живота на Биляна Гавазова

Драматичен развой в живота на Биляна Гавазова
3 (60%) 2 votes

Половинката й почти не се прибира у дома

Напоследък в живота на водещата от ефира на Би Ти Ви – Биляна Гавазова се случват доста драматични събития.

Запознати издават, че тя за пореден път е влязла в амплоато на отчаяна съпруга. Твърди се, че Биляна Гавазова е принудена да се справя абсолютно сама не само с работните и домашните си ангажименти, а и с грижите за 3-годишния й син Александър.

Отново според мълвата – мъжът на Биляна Гавазова – Тодор, не се прибира у дома с дни. Приоритет в неговия живот са работните му ангажименти покрай бизнеса му с компютри. Именно поради тази причина се налага често пъти да отсъства от дома си. Налага му се да пътува и извън страната.

Биляна Гавазова

Половинката й все по-често е извън дома им

Въпреки, че има доста стабилни доходи, съпругът на Биляна Гавазова така и не благоволява да й наеме домашна помощница, която да я отменя в някои задължения като чистене и пазаруване например. Заради претоварения си работен график тв звездата едва намира време да отскочи до магазина. Когато това се случи, пазарува на едро, защото не се знае кога пак ще й остане време.

След поредния тур из хипермаркетите и кварталния пазар, Биляна Гавазова до такава степен напълнила торбите, че едва успяла да се замъкне до колата си.
На всичкото отгоре почти през цялото време й се налагало да отговаря на телефонни обаждания, а телефонът й почти не млъквал.

По всичко личи, че телевизионерката не отказва помощ на колегите си дори и в извънработно време. Очевидно е доста притеснена да не й изстине отново мястото в Би Ти Ви.
След края на дългия и изтощителен работен ден, Биляна Гавазова се прибира направо у дома.

Личният й живот е останал на заден план, след като съвсем наскоро семейството й се премести в ново жилище. След като се прибере у дома, се захваща с козметични ремонти или пък разопакова багажа като междувременно се грижи и за малкия си син, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар