Горчиво!Мис България Нанси Карабойчева най-после каза „Да”

Гласувайте за статията

Мис България Нанси Карабойчева се сгоди

Мис България 2013 Нанси Карабойчева най-после каза „Да” на своя избраник. Нанси се сгоди за волейболния национал Добромир Димитров. Връзката на влюбената двойка е от 5 години, но едва сега двамата се решават да предприемат тази смела стъпка в живота си.

Нанси получава предложението за брака на 27-ми декември миналата година, но тя сподели своето щастие с всички нас едва днес. В социалната мрежа Фейсбук само преди няколко часа Мис България 2013 публикува снимка на красивото бижу, с което Добромир й е предложил. Чак сега Нанси успява да осъзнае какво точно й се е случило и решава да сподели радостта си с всички нейни почитатели.

„Преди месец (на 27-ми) казах “ДА” на най-прекрасния мъж – Добромир Димитров. Мина вече достатъчно време, за да го осъзная… и да мога да го споделя. Благодаря ти, Банче, че ме подкрепяш винаги, дори когато не вярвам в себе си, че ме окуражаваш, когато се колебая, че ме слушаш, когато и сама не се чувам… и най-вече, че ме обичаш, дори когато аз не се харесвам, благодаря!!! Обичам те!”, написа Мис България 2013 в социалната мрежа.

Феновете и приятелите на Нанси веднага й честитиха и заваляха само положителни коментари по случай събитието. „ Честито, Нанси! Много щастие, любов и уважение ви пожелавам!”, „Честито! Бъдете щастливи!”, „Честито ! С най-добри пожелания за дълъг и щастлив семеен живот! Нека здравето, разбирателството, уважението и любовта бъдат ваши вечни спътници!” и много други почитатели на Мис България 2013 поздравиха бъдещото семейство. Нанси благодари за хубавите пожелания на всички.

Мис България Нанси Карабойчева най-после каза „Да”

Мис България Нанси Карабойчева най-после каза „Да”

Нанси Карабойчева и Добромир Димитров се запознават на мач във волейболната зала и оттогава започва тяхната вълшебна приказка. Пожелаваме на бъдещото семейство да са все така влюбени, щастливи и винаги да се подкрепят и окуражават един друг. И нека усмивките не слизат от лицата им.

Мис България Нанси Карабойчева се сгоди

Мис България Нанси Карабойчева се сгоди

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар