Щерката на Андрей Слабаков бясна: Баща й гони гаджетата като полудял! (още подробности)

Гласувайте за статията

Андрей Слабаков е супер готин за събеседник, но да не погледнеш дъщеря му!

Режисьорът Андрей Слабаков е любимец на болшинството българи. С острия си ум и език, той винаги има какво да каже. И да го придаде по начин, който да те накара да се превиваш от смях.

Андрей Слабаков

Андрей Слабаков успява да се превърне в чудовище за гаджетата на щерка си

Не до смях обаче им е на гаджетата на дъщеря му Йоана Слабакова. Както знаем, хубавицата е единственото дете на Слабаков и Енрестина Шинова. А двамата треперят над нея все едно е рохко яйце.

Макар да се опита да избяга от опеката на родителите си чак във Варна, Йоана няма минута покой. Особено от баща си, който душел наоколо и държал да познава всички момчета, с които тя има взимане-даване.

„Андрей е страшна работа. Щом разбере, че Йоанчето си е хванала гадже, моментално се среща с него. И му взима страха още на първата минута. Знаете му онзи тон и поглед, не търпящи възражение. Така ги гледа, все едно ги разчита на скенер. И никога не пропуска да ги предупреди какво ще се случи, ако наранят дъщеря му“, разказват познати на Андрей Слабаков.

В случая Енрестина Шинова била далеч по-спокойна, миролюбива и даваща шанс на щерка си и приятелите й. Тя се опитвала да набие канчето на мъжа си и да му обясни, че Йоана има нужда от свобода. И от своите си грешки ако щеш.

Той обаче не искал и да чуе – продължавал да изучава момчетата като ЦРУ и да си понася кавгите с Йоана. „Интересно е кой ще се окаже смелчакът, който ще се ожени за момиченцето му. Веднъж да кръшне само и Андрей ще го стреля с пушката на зиг-заг“, смеят се източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар