Не е за вярване: Радина Кърджилова направи разтърсващо признание! (виж тук) Преглеждания: 8204

Радина Кърджилова за първи път проговори сериозно по темата за визията си
0
5/5 - (1 vote)

Радина Кърджилова излезе с официално признание по най-щекотливата тема!

Актрисата Радина Кърджилова, която от известно време стана влогър в интернет, направи разтърсващо признание. То е свързано с най-щекотливата тема за нея напоследък. А именно – с драстичното й отслабване.

Радина Кърджилова
Радина Кърджилова за първи път проговори сериозно по темата за визията си

В много медии се появиха заглавия от сорта на това, че половинката на Деян Донков е станала анорексичка. Слабата й фигура действително изплаши мнозина, в това число и нейни фенове.

За да спре веднъж завинаги спекулациите по въпроса, Радина Кърджилова застана пред камерата. Тя заяви категорично и за пореден път, че се чувства в отлично здраве и добре с настоящите си килограми.

„Промяната в мен дойде не заради роля, нито заради диета, а откакто спрях да кърмя сина си Христо. Всяка жена реагира по различен начин, тялото й реагира различно, а при мен се получи това отслабване. Не съм го търсила, но ми се отрази добре. Знам, че много хора не го приемат и да – ще ми дойде добре ако кача едно-две килца“, усмихна се Радина Кърджилова.

Според нея обаче всички тези фалшиви новини и сензации в пресата и жълтите сайтове не са нищо повече от опит на злобни и самотни хора да блеснат. Да получат своята минута слава.

Кърджилова заяви, че дори Папата е заклеймил фалшивите новини, които стартирали още от Райската градина и лъжата, с която змията подвела Адам и Ева.

„Надявам се да ставаме по-добри и толерантни един към друг, а не да се опитваме да нараним някого. Не може човек да бъде щастлив, след като е причинил болка на друг. Не го разбирам това и няма да го разбера“, категорична е любимата на Деян Донков.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.