Ново 20: Павел Николов си връща Михаела Филева! (ето как поряза новото й гадже Калбуров)

Ново 20: Павел Николов си връща Михаела Филева! (ето как поряза новото й гадже Калбуров)
5 (100%) 1 vote

Михаела Филева и Димитър Калбуров са заедно съвсем отскоро!

Михаела Филева направи рестарт на живота си след дългата, но доста тежка връзка с рапъра Павел Николов. Както знаем, двамата бяха неразделни няколко години, но впоследствие нещата излязоха от контрол.

Михаела Филева

Михаела Филева не може да повярва на реакциите на Павел Николов

Вината за това беше изцяло на Павел, който не успя да оцени момиче като Михаела. Той на няколко пъти й слагаше рога с различни мацки, заби участничка в „Гласът на България“ и буквално я унизи пред всички.

След няколко раздели и кратки събирания, на Мишето й омръзна и окончателно тръшна вратата под носа на рапъра. Нещо повече – отскоро Михаела Филева има нова връзка и тя е с младия писател Димитър Калбуров.

След като новината се разчу в медиите, а самата певица постна снимка с новото си гадже, Павел изтрещял. Хора от обкръжението му разкриха, че рапърът първо побеснял и се заканил на писателя. А после се зарекъл, че ще си върне Михаела и ще го остави с пръст… знаете къде.

„По принцип двамата не се познават добре, само са се засичали един-два пъти на разни събития. Преди дни обаче Павел видя Димитър в столичен клуб и го извика настрани за малко. Не знаем какво е станало, но след разменените реплики лицето на Калбуров изглеждаше доста стегнато и замръзнало“, шушукат очевидци.

Приятелки на Михаела Филева обаче се кълнат, че каквото и да прави Павел, ако ще и на глава да застане, тя няма да се върне при него. „Да се примири и да я остави на мира, ако не иска наистина да го намрази. Достатъчно неприятности й причини“, категорични са източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар