Ти да видиш: Светлана Василева напъва Гущеров за бебе! (тормози го с овулациите си – виж тук)

Ти да видиш: Светлана Василева напъва Гущеров за бебе! (тормози го с овулациите си – виж тук)
5 (100%) 1 vote

Светлана Василева бърза да роди наследник на богатата фамилия!

Едва сгодена – Гущеров й предложи да се оженят на 27 януари (изместиха годежа заради гнева на Добромир Гущеров), Светлана Василева вече крои планове за бъдещето си на милионерка.

Светлана Василева

Светлана Василева бърза ли бърза. Напъва Гущеров да я оплоди, за да продължи милионерския род

Макар сватбата да е планирана за лятото, до което има още вода да изтече, плеймейтката натискала половинката си за бебе.

Близки до нея източници разкриха, че от няколко седмици тази мисъл ставала все по-натрапчива в главата й и не й давала мира. Светлана Василева давала мило и драго да зачене и да роди наследника на богатата фамилия.

Нещо повече – тя вече си водела редовен календар и усърдно отбелязвала дните на овулация и най-подходящото време за оплождане. Прозаично и скучно, но това е.

„Бърза, та бърза – току-виж Християнчо размислил и я натирил, та да не остане без пукнат лев. Знаем, че да си съпруга е едно, но да родиш дете на милионера, е съвсем друго. Мария като не му роди, си тръгна гола като пушка, но Светлето е по-хитра“, коментират източниците.

И не крият, че съчувстват на Християн Гущеров, който трябвало да прави секс по команда, след мерене на температура и прочие баналности. Но пък знаем, че той самият искаше бебе още от брака си с Мара Отварачката, така че е разбираемо търпението му към мераците на Василева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар