Петя Дикова се насади на пачи яйца: Младият Илиян Любомиров я изненада повече от неприятно! (виж тук)

Петя Дикова се насади на пачи яйца: Младият Илиян Любомиров я изненада повече от неприятно! (виж тук)
3 (60%) 1 vote

Петя Дикова не си е представяла така връзката с любимия мъж!

Чаровната водеща на КулТ – Петя Дикова бързо се отърси от еуфорията на влюбването и мечтите за приказния принц. Както знаем, от известно време насам тя има сериозна връзка с писателя Августин Господинов.

Петя Дикова

Петя Дикова бързо се разочарова от гаджето си творец

Илиян Любомиров, както е истинското му име, е с няколко години по-млад от щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков. Може би затова, а и защото е свикнал да бъде с по-зрели жени, той без никакъв свян се нанесе да живее в дома на Пипи.

Писателят нито й предложи ново жилище, както се изисква от нормалните мъже, нито пък зачеквал темата за нещо по-сериозно като брак и семейство.

Близки до обкръжението на Петя Дикова разкриха, че тя вече тайничко си мечтаела как Илиян ще й предложи да се оженят и ще коленичи пред нея с пръстен. Уви, това си оставало само в главата й.

За да бъде по-сигурна в очакванията си, наскоро Пипи уж на шега подхванала пред Любомиров темата за браковете и сватбите. Какво било разочарованието й обаче, когато чула от устата му, че той е против.

„Това си е било направо като удар с парен чук. Илиянчо й заявил, че е съвременен човек и счита, че подписът убива страстта и емоциите. Добре му било така и поне в близко бъдеще не се виждал женен“, разказват източниците.

След тези му признания, Петя Дикова започнала да гледа по-трезво на нещата и дори често пъти се дразнела от половинката си. Не й харесвал фактът, че тя се трепе и работи, докато той само си лежи от хълбок на хълбок и твори.

„То хубаво твори, но с писане в България богат не се става. Пипи взе да се усеща накъде духа вятърът. А тя е момиче, което в никакъв случай няма да се остави да издържа мъж. Както я гледаме, като нищо в скоро време може да покаже червения картон на Илиян“, шушукат запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар