Ивана стори невъзможното: Върна си килограмите от младостта! (виж новата й диета) Преглеждания: 7329

Ивана най-после се пребори с кошмарните килограми
0
Оценете този post

Ивана е станала просто неузнаваема, по-слаба е от всякога!

Примата на поп фолка или певицата на народа, както още я наричат, е станала просто неузнаваема. Ивана успя да си върне старите килограми и днес е почти толкова стройна и слаба, както беше в зората на кариерата си.

Ивана
Ивана най-после се пребори с кошмарните килограми

Припомняме, че певицата започна да слабее отдавна като наскоро разкри, че напълняването й през годините се е дължало не на лакомия, а на заболяване. Оказало се, че Ивана има сериозни проблеми с щитовидната жлеза, които са доста разпространени сред жените.

След като се прегледала и започнала да взима хапчета за хормоните си, постепенно започнала и да отслабва. Но, разбира се, подобна фигура не може да се постигне без правилно хранене и диета.

Диетата на певицата напълно изключва вредните храни и особено сладките неща и въглехидратите. В началото тя не можела да си представи живота без сладичко, но впоследствие свикнала. А днес дори й харесва. Заменя захарта с мед или стевия и всичко си идвало на мястото.

Месо Ивана също гледа да консумира едва два пъти в седмицата. А през останалото време се храни с обилно количество свежи салати, много плодове, риба и морски дарове.

Закуската й почти винаги била от кисело мляко и овесени ядки с ленено семе като чат-пат слага вътре и по няколко стафиди за сладост. От тях е доказано, че не се дебелее, а и са дори полезни при диети за отслабване.

Пиенето на повече вода е задължително, както и това на чай. Ивана си позволява и червено или бяло вино, но само по специални случаи и по чашка-две.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.