Изплуваха скандални разкрития за заместничката на Ани Цолова – Аделина Радева

Изплуваха скандални разкрития за заместничката на Ани Цолова – Аделина Радева
3.33 (66.67%) 3 votes

Радева има почти същата съдба като на предшественичката си

Скандални разкрития излязоха на бял свят за заместничката на Ани Цолова – Аделина Радева.

Оказва се, че до голяма степен житейската съдба на Аделина Радева се припокрива с тази на предшественичката й Ани Цолова.

Новата водеща на „Здравей, България“, която застана редом до Виктор Николаев, също е разбила първия брак на съпруга си – режисьора Борис Радев. Припомняме, че Ани Цолова постъпи по същия начин с настоящия си съпруг Васил Мичев.

Според хора от близкото обкръжение на Аделина Радева, тя е доста по-напориста в личния си живот в сравнение с професионалния й такъв. Успяла за много кратко време да оплете в мрежите си настоящия й съпруг.

Аделина Радева

Радева има почти същата съдба като на предшественичката си

Не след дълго, след като се венчали, Аделина Радева родила и син на съпруга си, който кръстили Андрей. На сватбата им кумувал джаз изпълнителят Васил Петров.
Наследникът на журналистката и режисьора се появил на бял свят с известни затруднения, което наложило да изкара първите дни от живота си в кувьоз.

Освен за собствения си син, новата партньорка на Виктор Николаев, се грижи и за сина на съпруга си от първия му брак. Тя дори не пропуска възможност да афишира, че не дели двете деца и твърди, че обича 17-годишното момче като свое.

По почти същия начин стоят и нещата при Ани Цолова. За разлика от заместничката й обаче, на нея не й се налага да живее под един покрив с доведената си дъщеря.
Първата съпруга и дъщерята на Васил Мичев решили да емигрират в Щатите веднага след развода. По този начин Ани Цолова няма много допирни точки с тях.

От куртоазия обаче прави всичко по силите си, за да се държи добре с дъщерята на Васил, тъй като тя е болната му тема. Именно поради тази причина Ани Цолова се стараела да не провокира и без това доста бурния му нрав, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар