Тежка съдба застигна Гълъбин Боевски

Гласувайте за статията

Жестоки битки се разиграват във фамилията на щангиста

Легендарният щангист от Кнежа – Гълъбин Боевски, е застигнат от тежка съдба.

Той е съсипан от забраната, която получил преди време. Майката на първородния внук на Гълъбин Боевски – Капка Алексиева стопирала всякакви контакти помежду им.
Тя забранила не само на Гълъбин Боевски да вижда внук си, а и на бащата на детето – Пол Боевски да се среща с него.

Причината на това е яда на Капка заради издънката на Пол Бовески. След като двамата със съпругата му се разделили, той се оженил тихомълком за красавицата Вилияна Янкова, която вече носи фамилията Боевска.

Гълъбин Боевски

Жестоки битки се разиграват във фамилията на щангиста

Запознати припомнят, че синът на Гълъбин Бовески вдигнал сватбата в края на октомври, миналата година. От известно време насам упорито се носи мълвата, че Вилияна е в очакване на първата си рожба.

Капка била тотално озлобена от новината, че съвсем скоро 5-годишният й син от Пол Боевски, може да има братче или сестриче.
Именно поради тази причина тя сметнала, че никой от двамата Боевски – баща и син, не заслужава да вижда първородния наследник на фамилията.

Освен това близки на Капка разкриват, че от доста време насам Пол Боевски сякаш е забравил за сина си и не плаща никаква издръжка.
Това накарало бившата му съпруга да си помисли, че Пол вече е спрял да мисли за първородната си рожба и спряла да отговаря на позвъняванията му.

Така и не става ясно каква е била реакцията на сина на Гълъбин Бовески и дали настоява да види сина си отново или се е примирил със забраната на Капка.
Запознати твърдят, че Пол до такава степен е изгубил ума си по новата си съпруга Вилиана, че се интересува само и единствено от нея.

Неотдавна пък Гълъбин Боевски изживя за втори път радостта да стане дядо. Той бе дарен с още едно внуче от дъщеря му Сара. Междувременно стана ясно, че Капка заплашва Пол Боевски с медийна война, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар