Виктор Николаев съсипа половинката си

Гласувайте за статията

Отказа й брак за трети път

Водещият на сутрешния блок на Нова тв – Виктор Николаев, съсипа половинката си.

За никого не е тайна, че водещият на сутрешния блок на медията има сериозна връзка с половинката си от повече от десет години. Освен това връзката им е скрепена и с дъщеричка.

Тези дни обаче половинката на Виктор Николаев – Людмила, била унизена за пореден път от него. Тя признала за случката пред приятелките си и не скрила огромното си разочарование.
Макар, че живеят под един покрив повече от десетилетие, Виктор Николаев все още продължава да бяга от сватбата като дявол от тамян.

Виктор Николаев

Отказа й брак за трети път

Неотдавна Людмила му предложила за трети път да минат под венчило, но за пореден път получила отказ в отговор на предложението й.
Първият път, когато предложила брак на Виктор Николаев било, когато научила, че е бременна. Двамата били двойка от скоро и бебе и семейство били последните неща, които им минавали през главата по онова време.

Когато обаче Людмила разбрала, че е бременна и съобщила новината на Виктор Николаев, двамата заживели под един покрив. Тогава разбира се на дневен ред дошъл и въпросът за венчавката. Виктор умело успял да избегне темата, успокоявайки Людмила, че това ще се случи след раждането. Това обаче така и не се случило.

Дори и след появата на малката Дара, тв водещият така и не се почувствал готов за брачния живот. Така той за втори път отминал с лекота въпроса за женитба, който половинката му, му задала още докато била в родилното.

След раждането на дъщеричката им, Людмила оставила на заден план журналистическата си кариера в БНР, където всъщност се запознали двамата с Виктор Николаев. Тя се отдала изцяло на домашните задължения и отглеждането на детето.

И тази жертва обаче сякаш не се сторила достатъчна на Виктор, за да се съгласи да й даде фамилията си, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар