Християн Гущеров глези Светлана Василева с тузарска почивка

Християн Гущеров глези Светлана Василева с тузарска почивка
5 (100%) 1 vote

Християн Гущеров ще подари на Светлана Василева романтична почивка в едно от райските кътчета на планетата

Разправиите с полицията няма да попречат на плановете на Християн Гущеров да предложи брак на Светлана Василева. Паметното събитие е планирано за тази вечер.

От седмици в медиите се носи слух, че тази вечер милионерският наследник ще предложи брак на Светлана Василева.

В края на миналата седмица синът на Добромир Гущеров се забърка в пиянска свада.

Въпреки, че най-големите медии потвърдиха новината за задържането му, някои издания все още твърдят, че такова не е имало и той е бил привикан на разпит като свидетел на пиянски побой и последвала след това гонка на път към столичния квартал Бояна.

Още същата вечер Християн Гущеров е бил спрян от полицаите. При опит да паркира возилото си, той е ударил полицейската патрулка. Милионерът е отказал да даде проба за употребата на алкохол и опиати.

Заради това той се е сдобил с глоба в размер на 2000 лв, както и с още едно наказание – отнемане на шофьорската книжка за 2 години. Тези мерки са част от промените в закона, които предвиждат по-сурови наказания за джигитите на пътя.

Но неприятностите през последните дни няма да станат причината за отлагането на годежа и сватбата. Подготовката за щастливото събитие тече с пълна сила.

След годежа милионерският наследник е планирал романтична почивка за любимата си. Двамата ще се усамотят на едно от най-райските кътчета на планетата- Малдивите, пише „Ретро“.

Християн Гущеров планира сватбата му със Светлана Василева да бъде това лято. Той се надява, че до няколко месеца ще се разведе с Мария. Двамата все още нямат официален развод и към момента това е единствената пречка Християн Гущеров и Светлана Василева да сключат брак.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар