Юксел Кадриев закъса със здравето

Юксел Кадриев закъса със здравето
5 (100%) 1 vote

Тъмни облаци надвиснаха над Юксел Кадриев

Юксел Кадриев си навлече гнева на Венелин Петков. Новинарят прави гаф след гаф. Но за изцепките му на работното място има обяснение. Заради влошеното си здравословно състояние, новинарят не може да изпълнява пълноценно служебните си задължения.

Старите му болежки отново напомниха за себе си покрай влошаването на времето. Заради в болките в гърба, Юксел Кадриев е отпаднал и трудно изпълнява служебните си ангажименти.

Покрай падането на температурите състоянието му се изострило още повече. Тъй като при него проблемът е хроничен, състоянието му се влошава при всяка промяна във времето.

Заради тези болежки преди няколко години тв водещият беше приет по спешност в болница. Наложи се да му бъдат направени 3 операции една след друга, за да се спаси от дискова херния. Но за съжаление проблемът отново напомня за себе си.

Юксел Кадриев се консултирал със специалист, който го уверил, че всичко ще премине единствено чрез пълноценна почивка.

Но болничните в бТВ не се толерират и поради тази причина новинарят трябва да забрави за този вариант. Единствената опция за него остава да излезе в отпуск. Но на този етап и това е невъзможно, тъй като отпуските се планират месеци по-рано.

При първа възможност телевизионерът ще посети някой от курортите с минерална вода у нас, защото единствено този тип лечение му осигурява дълготрайно облекчение на болката.

Болежките в кръста са причината той да е непълноценен не само на работното място, но и в личния си живот.

От няколко месеца тв водещият има връзка с атрактивна блондинка от Варна. Красавицата е на неговите години, но изглежда като 20-годишна. До нея той се чувства като старец заради сковаващите болки в кръста, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар