Герой от „Титаник” с необикновена съдба (Вижте историята на Рийс Томпсън)

Гласувайте за статията

Герой от „Титаник” и неговата съдба

Герой от „Титаник” разказа за живота си след ролята във филма. „Титаник” е изумителен филм, който при всяко гледане ни разплаква. Това е невероятно епична любовна история, но също така е и само епична история сама по себе си. Освен любовната история на Джак и Роуз, на кораба има още много друго хора, всеки от тях със собствена история.

С филма „Титаник” от 1997-ма година ние успяваме да се потопим в атмосферата на случващото се и да разберем мащаба на събитието. Нещастието застига не само Роуз и Джак, а всички други хора, пътуващи с този кораб.

Сред тях е и „ирландското малко момче”, което пътува в трета класа и загива заедно със сестра си и майка си. Ролята на малкото дете и изиграна от Рийс Томпсън. Сега той е на 29 години. А неговата първа роля трогва всички. От ролята си в „Титаник” той печели около 30 000 долара. И сега актьорът получава малки чекове, по около 200-300 долара, годишно, от тази своя роля. А това не са малко пари за малката му роля в „Титаник”.

Сега младият мъж е маркетинг директор на „ Brian Head Resor” в Юта. Това е дин от най-предпочитаните ски и сноуборд курорти от почитателите на зимните спортове. Едва 5-годишен той печели с конкурс ролята в „Титаник”. Първоначално на майката на Рийс са предложени две роли. Едната е по-голяма и е на момче на бензиностанция, а другата е кратка, но е „в голям филм”.

Майката на Рийс избира ролята във филма. И според него тя е взела наистина правилното решение. „Оказа се, че това е един от най-скъпите филми в историята”, казва актьорът. Майка му тогава казва: „Нека просто го направим, ще бъде страхотно. Дори и ако филмът е гаден, ще го видим”. Майката на Рийс е взела най-доброто решение и той е участвал в „Титаник”.

Рийс Томпсън разказа за живота си след „Титаник”

Рийс Томпсън разказа за живота си след „Титаник”

Сега, когато получи поредните 100 долара от хонорара си за филма, Рийс дава част от тях на майка си и си спомня с умиление за ролята.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар