Тита или Хриси?Коя е всъщност певицата?

Тита или Хриси?Коя е всъщност певицата?
5 (100%) 1 vote

Тита не е роля

Тита гостува в предаването „Събуди се” тази сутрин. Но коя всъщност е певицата? Истинското й име е Христина. А на сцената Хриси се превръща в Тита. Тита е част от изпълнителката, а не роля. От двете обаче певицата предпочита да е Хриси. Хриси е нормално момиче, което говори с водещата. „Да, Хриси съм си аз. На 18, 12 клас”, казва певицата и се смее.

Според нея хит се прави с много труд и лишения. Лишения, които хората, за съжаление не виждат. За да се получи дадена работа, трябва да си с целенасочени и конкретни мисли. Да влагаш положителни мисли, в това, което правиш. Личното пространство на певицата е твърде ограничено и тя е много заета. Всяка вечер Тита пътува от единия край на България до другия. С ангажиментите й всяка вече тя няма време почти за нищо друго. За да успява да изпълни задълженията си, изпълнителката влага упорство. Според нея ако решиш, че всичко ти е дадено наготово и спреш да даваш всичко от себе си, нещата не стават.

Тита не е роля

Тита казва, че в своите проекти тя винаги е себе си на 100%. И благодари на Криско и екипа си, че я оставят да бъде себе си. Певицата винаги се води от амбициите си, а не от мечтите си. От малка тя е много амбициозна. При нея няма „мечтая да се случи”, а „ще се случи”.

В момента Хриси подготвя два нови проекта. Единият от тях наистина ще изненада феновете, които следят нейната кариера. Песента ще е балада и най-вероятно ще я видим през лятото.

Хриси участва и в уеб сериал, които е любим на много тийнейджъри. Там тя играе ролята на Бела, която много прилича на нея в реалния живот. И двете идват от малкия в големия град и търсят своето място там. На Тита не й липсва родният й град, липсват й „мама и тате”, както и  нейното кученце. Тя поздрави родителите си и им каза да я чакат, защото утре се прибира.

Тита или Хриси?Коя е всъщност певицата?

Тита или Хриси?Коя е всъщност певицата?

Семейството винаги я е подкрепяло. Те винаги я съветват, а Хриси ги слуша на 100%. „Мамо, тате, много ви обичам”, каза Хриси.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар