Ужас: Шокираща версия за изчезналия брадър Даниел Делчев!

Ужас: Шокираща версия за изчезналия брадър Даниел Делчев!
2 (40%) 1 vote

Бившият брадър Даниел Делчев вероятно е станал роб в Дубай!

Бившият брадър Даниел Делчев вероятно е съвременен роб в Обединеното арабско емирство. Това твърди физикът Илия Илиев, негов близък приятел. Той е убеден, че ще се върне. Но едва след три години, когато бъде пуснат да работи на по-лек режим.

Даниел Делчев

Даниел Делчев може да е роб в Дубай

Физикът, който е автор и на книги, е видял Дани часове преди да отлети за Дубай. Взел му назем от него 400 лева за билети, още 500 от приятели и сто от приятелка.

Тримата с варненката Вилияна Янкова пили кафе на автогара в София. Останали без пукнат лев. Но Вили чакала важно писмо от Варна, което щяла да получи по шофьор на автобус.

Заради това писмо двамата с Дани изпуснали директния полет София – Дубай. Следващият полет бил с прикачване в Москва, но това не ги притеснявало.

„И двамата бяха много развълнувани. Така и не разбрах, защо това писмо е било толкова важно, че са го чакали и са изтървали директния полет. Не попитах. Вилиана ми остави трите си имена, имейла и данни от личната карта като гарант, че щом стигнат Дубай, ще ми парти 1000 лева, за да се издължи към близките на Дидо. Разбрахме се да си пишем по електронната поща.

Пиехме кафе и си приказвахме. Вилиана каза, че са й дали 2000 евро, за да заведе Даниел в Дубай. Когато го направела, щяла да получи още 5000 евро.

За съжаление двата бона ги била похарчила и за това нямали пари за билети. И сигурно е била права, защото Даниел й се караше, че пръскала много пари по някакъв млад мъж.

Съветваше я да не го глези толкова, да бъде разумна в любовта. Доколкото разбрах, Янкова е била пред развод или в процес на развод с някакъв ливанец. Изживявала е любовна връзка с нашенец, но кой е той, с какво се занимава – не научих.

За себе си Вилиана също говори. Каза, че е работила 22 години в Обединените арабски емирства като екскурзовод и преводач. Твърдеше, че е превеждала на премиера Бойко Борисов по време на негово посещение там.

Развеждала го из емирството и му показвала магистралите, построението от емира, за да може и той да построи такива на българите.

Версията за трафик на органи не е невъзможна, но ми се струва твърде крайна. По-вероятно е Даниел да бачка на строеж заедно с пакистанци, индийци и разни азиатци. Паспортът и мобилният му телефон са отнети, както и други лични вещи. Такава е практиката.

Гледах наскоро подобен филм. Може би става въпрос за нелегален трафик на съвременни роби – бачкатори. Може би са имали информация, че в София Даниел се занимаваше със строително-ремонтни работи.

Освен това на строежа той ще се слее напълно с пакистанците. Никой няма да може да разбере дали е европеец или азиатец. Донякъде дори прилича на арабин”, разказва пред репортер на „Уикенд” Илия Илиев.

Изчезването на бившия брадър не вещае нищо добро. Вероятно за изчезването на Даниел бил виновен самия той.Защото бил обсебен от идеята, че е незаконен син на арабски петролен магнат, който имал връзка с майка му през далечната 1982 година, казва физика.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар