Тони Стораро разплака Фики и Гюлджан: Виж какво им подари!

Тони Стораро разплака Фики и Гюлджан: Виж какво им подари!
5 (100%) 1 vote

Тони Стораро със страхотен подарък за Фики и Гюлджан!

Тони Стораро подсигури наследниците си и семейството на Фики. Човекът глас е купил на двамата си сина по един апартамент. Звездата е купил жилищата в една и съща кооперация в Княжево. Така децата му няма да се мъчат, за да разберат какво е да се събира за дом и да се строи къща.

Фики

Тони Стораро зарадва много Фики и Гюлджан

Звездата на лекия жанр на музиката започнал да трупа пари за нов дом още миналата година. Тя се оказа доста доходоносна зе него и той успя да закупи жилища на децата си.

Жилищната сграда, в която той е платил за апартаментите на синовете си ще се окаже общ дом за цялата фамилия Стораро. Тя е твърде голяма и в нея вече има закупени жилища и от останалите членове на големия род.

Така всички ще си помагат. Така съпругата на Фики Гюлджан ще може да иска нещо от всеки от сеемйството, ако закъса за някаква подправка или хранителен продукт.

В новото жилище ще се роди и първия внук на Тони Стораро. Фики Стораро е най-доволен от тази ситуация. Така той нямало да се отделя от роднините си. И ще бъде спокоен, че съпругата му е обградени от роднини, когато той обикаля страната по участия.

Възрастните ще помагат винаги за отглеждането на бебока. Известен е вече пола на първородното дете на младия изпълнител. То ще е момче и вероятно ще се роди на рождения ден на баща си-1-ви март.

Името на неродения син на Фики също е ясен предварително. Той заяви в интервю, че ще кръсти сина си на името на баща си. Името по паспорт на Човека глас е Тунчер, като така ще се казва и сина на Фики.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар