Стана ясно защо Мария Игнатова изгуби битката

Стана ясно защо Мария Игнатова изгуби битката
4 (80%) 1 vote

Цирковият акробат предпочете да запази семейството си пред флирта с нея

Вече стана ясно защо актрисата и тв водеща Мария Игнатова изгуби безвъзвратно битката за сърцето на цирковия акробат Енчо Керязов.

За никого не е тайна, че Енчо Керязов е личен приятел с Арнолд Шварценегер и принцеса Стефани.
До неотдавна между Керязов и Мария Игнатова имаше заигравка, която изправи на нокти съпругата на цирковия акробат.

Мария Игнатова

Цирковият акробат предпочете да запази семейството си пред флирта с нея

Според мълвата тя му е поставила много сериозен ултиматум, който го накара да забрави набързо за романса си с Мария Игнатова.
Дима Керязова е известна с твърдия си характер. Тя не се страхува да спори с мъжа си и дори го прави твърде често. За нищо на света не отстъпва от позициите си.

Днес той е световноизвестен, но е извървял много дълъг и трънлив път, докато стигне до тази позиция. Малцина са наясно с факта, че навремето Енчо Керязов се е оженил за съпругата си с халки под наем.

Една от венчалните халки му била предотстъпена от майка му. Именно тя била надената на пръста на Дима Керязова. Тъй като бащата на Енчо Керязов обаче бил изгубил своята венчална халка, на помощ му се притекъл негов приятел – полицай.
Именно той услужил с венчалната си халка, за да може цирковият акробат да се венчае за любимата си.

Бракът трябвало да се сключи по спешност, за да може Дима да замине заедно с любимия си за Франция. Там той имал ангажимент, който организаторите категорично отказали да отложат за по-късно.

Най-близката дата, която можели да запазят обаче в родния град на Керязов – Ямбол, била след един месец. Това естествено не ги устройвало и двамата решили да се врекат във вечна вярност в местното село Ханово.

Разбира се семейството преминало през наистина дълъг и доста трънлив път, докато стигне до днешното положение. Въпреки това те устояли на всички бури, пред които ги изправял животът. Всеки на мястото на акробата би предпочел да запази семейството си пред флирта с неизвестен изход с Мария Игнатова, както се и случи на практика, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар