Маколи Кълкин: Баща ми ме биеше

Гласувайте за статията

Маколи Кълкин насилван

Маколи Кълкин призна, че е бил малтретиран от баща си. Всички фенове на „Сам вкъщи” знаят кой е Маколи Кълкин. Всяка Коледа малкият Кевин ни гледа от екрана и прави белите си.

Кълкин преживява наистина трудни периоди в живота си. Не е тайна, че той има проблемно детство, но почти никога не е говорил за това. Актьорът най-накрая отвори душата си и сподели, защо е напуснал Холивуд. Миналата седмица той гостува в предаването на комика Марк Марън, където говори за баща си Кит и 19-годишната Парис Джаксън.

„Тогава баща ми беше много лош човек, който злоупотребяваше с мен физически и психически”, каза Кълкин. „Сега мога да ти покажа белезите си”, допълни той. Ако не свърши някоя работа добре Маколи го очаквал бой.

„Аз до 10-тата си година бях по-добър във всичко, което той се опитва да направи цял живот. Бях най-добрият танцьор и актьор. Беше ревнив и разочарован”, каза актьорът.

Звездата от „Сам вкъщи” смята, че разводът на  родителите му през 1995-та година е най-доброто нещо, което би могло да се случи на семейството. Кит и Патриша били заедно 21 години. Много рано Кит иска от сина си да се откаже от актьорската си кариера в Холивуд. Тогава той им казва, че се надява достатъчно са забогатели, защото той няма да им донесе повече никакви пари. Маколи има около 17 милиона долара в сметката си тогава и не дава нищо от тях на родителите си.

След поредицата дребни роли, Кълкин е готов да се завърне в Холивуд, с ролята си във филма на Сет Грийн „Changeland”.

На въпросите за Парис Джексън, дъщерята на Майкъл Джексън, Маколи отказа да отговаря. „Веднага ще ти кажа, че каквото и да ме питаш за нея, няма да ти отговоря. Много защитнически съм настроен към нея, внимавай”, казва Кълкин.

Маколи Кълкин призна, че е бил малтретиран от баща си

Маколи Кълкин призна, че е бил малтретиран от баща си сн. Интернет

Дъщерята на царя на поп музиката и Маколи са много близки приятели. Те често излизат заедно и дори имат еднакви татуировки.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар