Мис Плеймейт Нора Недкова разкри тайната си! (Ето как се поддържа във форма)

Гласувайте за статията

Нора Недкова сподели диетата си

Нора Недкова сподели как поддържа форма в предаването „На кафе” с Гала по Нова телевизия. Всички жени искат да са слаби и да имат тялото на някоя плеймейтка. Днес „Мис Плеймейт 2017” Нора Недкова разказа как тя успява да се поддържа в добра форма.

Нора сподели още за живота си след конкурса, за скандалите около него и за екскурзията си до Панама и Колумбия. Разказа за семейството си и реакцията им след като е станала плеймейтка. Спомена за загубата на някои свои „приятели” и тяхната завист след победата. През изминалите месеци Недкова преразглежда своите приоритети и разбира много нови неща за себе си. „Има много по-важни неща от това кой те харесва и кой не”, каза плеймейтката.

Семейството на Нора се радва на победата й в конкурса. В него обаче всички са със сериозни професии, освен нея. „Аз съм издънката в семейството”, шегува се Недкова.Тя е човек на изкуството и има желание да се изявява. Като малка, а и сега, Нора доста често ядосва родителите си. Но казва, че ако един човек не може да мине по своя път, и да разбере нещата от живота, няма как да ги осъзнае.

В предаването Гала направи много комплименти на плеймейтката. Недкова каза,че  това не е най-добрата й форма, била е и в по-добра. Дори шеговито допълни, че инструкторите ще й се карат. През последните седмици миската не е имала време да тренира. От година и половина тя е спряла да танцува и сега се поддържа с фитнес. Обича и да се разхожда. Когато е нервна Нора качва килограми.

Нора Недкова сподели как поддържа форма

Нора Недкова сподели как поддържа форма

Миската сподели, че ако иска да свали много от натрупаните килограми и да влезе във форма, яде само морски дарове. 4 месеца не яде друго освен морски дарове, което е малко опасно, защото е можела да получи алергия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар