Синът на Къци Вапцаров го задмина по слава (Вижте повече + Снимки)

Гласувайте за статията

Асен на Къци Вапцаров покорява Холивуд, младия Вапцаров се подвизава сред най-големите имена в световната музика

Асен Вапцаров е гордост за фамилията на Къци. Най-големия му син е на път да покори Холивуд. Музикантът е на стаж при най-известния композитор в Меката на звездите – Ханс Цимер.

Асен Вапцаров с Ханс Цимер в Холивуд

Амбициозният младеж е трябвало да влезе в битка за мястото с още 100 човека, които кандидатствали. От всичките избират само 20, сред които е и Асен.

Пътят към славата на наследника на Къци никак не е лек. Момчето завършва американския колеж в столицата. А после е приет в престижния музикален колеж на „Бъркли” Това се случва преди 5 години и Асен заминава зад Океана с китара в ръка и куп мелодии в главата, които смята да напише.

Така се озовава в известния колеж, където заради творческите му способности да пише музика получава стипендия. Първо изучава китара, а после се специализира в създаване на филмова музика.

След края на образованието си Вапцаров младши се премества в Лос Анджелис и така попада при Ханс Цимер. Стажът, който в бил два месеца вече е приключил. Към днешна дата талантливият млад мъж пише музика за реклами, филми и компютърни игри. Най-голямата му мечта е да стане композитор в най-голямото кино, макар и да е българско, предават от 24chasa.bg.

Любовта си към музиката Асен носи в сърцето си от най-ранна възраст. Още на прощъпулника като невръстно дете хваща китарата в ръцете си и до днес не се разделя никога с нея. Просто е музикант до мозъка на костите си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар