Тази напитка е убиец на мазнините: Пийте я сутрин и вечер преди лягане! (виж тук) Преглеждания: 12285

Тази напитка за отслабване прави чудеса, топи мазнините като никоя друга
0
5/5 - (1 vote)

Тази напитка има свойството да помага за стопяването на излишните мазнини в тялото!

В дните след коледните и новогодишни празници всеки или почти всеки изпитва ужас от огледалото и кантара. Да, повечето от нас сме напълнели, но спокойно – с тази напитка можем бързо да си върнем нормалното тегло и да влезем във форма.

напитка
Тази напитка за отслабване прави чудеса, топи мазнините като никоя друга

Това, което трябва да направим, е да я пием сутрин след ставане от сън и вечер преди лягане. Като преди това не сме приемали храна повече от час, час и половина.

Напитката е съвсем лесна за приготвяне, но е доказан убиец на мазнини. Тя се състои от половин литър вода, една краставица, нарязана на кръгчета, сока от един лимон и няколко листенца мента за вкус.

Нарязваме си посочените продукти и ги слагаме заедно във водата. Добре е да оставим да престоят в нея около един или поне половин час, за да си пуснат от съставките. И после изпиваме само водата.

Мнозина, които пият тази напитка отдавна твърдят, че тя действа дори и да не спазваме диета. Да, тогава няма как да отслабнем, но благодарение на нея поне не трупаме килограми и не дебелеем.

Ако пък искаме да свалим от теглото си, то заедно с напитката трябва да изхвърлим от менюто си всички захарни и сладки изделия, както и пържените храни, картофите и всичко тлъсто и мазно. Ако щете вярвайте, но ефектът е наистина страхотен.

Опитайте я и бъдете сигурни, че си струва. А и съставките са полезни за здравето като цяло.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.