Жената на Маджо с тузарски рожден ден (Вижте как отбеляза празника си)

Гласувайте за статията

Жената на Маджо празнува рожден ден с Карл Лагерфелд

Жената на Маджо отбеляза празника си в Париж

Жената на Маджо отпразнува тузарски рожден ден. Милкана отбеляза поредния си празник в наистина изтъкнатата компания на две величия от световната мода – Карл Лагерфелд и Ана Уинтуърт, главният редактор на Вог.

За празника си Милкана замина за седмица в Париж, където посрещнала рождения си ден в компанията на най-близките си хора в един от най-изисканите ресторанти в центъра на френската столица – „Мацухиса“.

Когато вдигнали поредната наздравица, в заведението се появили Лагерфелд и Ана Уинтур. При това се отправили към съседната маса, която била специално резервирана за тях. Милкана изтръпнала от радост и веднага побързала дискретно да заснеме дизайнера и модната редакторка за спомен, писа „Галерия“.

Жената на МаджоНай-впечатлена от неочакваната среща била дъщеря й Мелина, която е плод на връзката на Милкана с предишния й мъж – внук на Добри Джуров. Момичето се колебаело дали да не поиска автограф от корифеите. По съвет на майка си решило да не безпокои звездните клиенти по време на вечерята.

Ресторантът „Мацухиса“ е собственост на един от топ кулинарите в света – шеф Нобу Мацухиса. Заведението е специализирано в източната кухня, съчетана по неповторим начин с френски продукти. Ресторантът се намира в един от най-луксозните квартали на Париж, само на 500 метра от Триумфалнаата арка и „Шанз-Елизе“, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар