Диджей Дамян бесен: Задигнаха мощното Ауди под носа му!

Диджей Дамян бесен: Задигнаха мощното Ауди под носа му!
5 (100%) 1 vote

Диджей Дамян не е на себе си от бяс, заканва се на крадците!

Диджей Дамян е направо бесен. Крадци на автомобили задигнали лъскавото му возило. Музикантът се оплакал, че апаши безчинстват в Града на тепетата. Мощното му Ауди било откраднато дори без да се задейства алармата.

диджей Дамян

Диджей Дамян не е на себе си от ярост, само да пипне апашите

Возилото е на стойност между 30-40 000 лева и от него няма и следа. Лъскавата кола е със запомнящ се номер РВ 4000. Той притежава и пълно автокаско. Колата му била свита от бул. „Марица”, където била паркирана.

DJ Дамян и половинката му фолкаджийката Ваня живеят в близост до пловдивския булевард.

„Изобщо не чухме алармата. Свиха ми колата под носа, дори не сме се усетили. И то през цялото си време сме били в къщи”, беснеел певецът и шоумен.

Диджей Дамян още не може да повярва, че му се е случил подобен кошмар. Според ченгетата в обира за участвали опитни апаши, които са работили по определена схема. Крадците са били и много сръчни.

Те са направили така, че алармата изобщо не се е задействала. Бандюгите са направили всичко възможно, за да не привлекат внимание. Защото никой от живеещите наблизо съседи нито е видял, нито е чул нещо подозрително.

Диджей Дамян и нежната му половинка си купиха и мини замък във Варна. Двамата са категорични, че луксозната им къща, която обзавеждат, е дома, за когото винаги са мечтали.

През последните месеци артиста организирал мащабна благотворителна кампания в полза на младежи с интелектуални затруднения към дневен център „Ривиера” в Морската столица.

Но явно автоджамбазите не са се интересували от неговото благородство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар