Феновете му в шок: Ед Шийрън слиза от сцената, приключва с музиката! (виж какво разкри певецът)

Феновете му в шок: Ед Шийрън слиза от сцената, приключва с музиката! (виж какво разкри певецът)
5 (100%) 1 vote

Ед Шийрън е решил да зареже кариерата си окончателно!

Световният хитмейкър Ед Шийрън попари милионите си фенове с решението, което взе. Този път новината не е изфабрикувана от някоя жълта медия или таблоид, а беше съобщена от самия него. При това в официално интервю.

Ед Шийрън

Ед Шийрън иска да слезе от сцената, за да се отдаде на семейството и децата си

Както знаем, наскоро Ед Шийрън се сгоди за приятелката си Чери Сийборн, която е финансов консултант. Макар тя да не е бременна, двамата планират да създадат едно истинско семейство и да имат деца.

А самият певец иска наследниците му да се родят възможно най-скоро, защото те са това, което ще осмисли съществуването му. Славата и музиката далеч не били най-важното за него.

„Амбицията ми е да приключа със сцената веднага щом имам деца. Няма да ми пука за нищо, след като имам друг живот, за който да се грижа. Надявам се да стане докато навърша 30, но не зависи само от мен“, заяви Ед Шийрън в интервю за Daily Star.

Почитателите му буквално се взривиха от новината и избухнаха в молби или гневни коментари, но кой ли ги слуша. Шийрън е на върха на щастието си и дори не се поколеба да напише това над своя снимка в мрежата.

„Сдобих се с годеница точно преди новата година. Много сме щастливи и влюбени и нашите котки също се радват“, похвали се певецът в Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар