Супер бърза диета: Топим 7 килограма само за 3 дни! (прави се само при спешно отслабване)

0

Тази диета е за спешно и бързо отслабване, и се прави само 3 дни!

Само три дни – толкова е продължителността на тази диета, която ще ви отърве от цели 7 излишни килограма. Разбира се, това зависи от индивидуалното ви тегло и килограмите, които имате над нормата.

диета
Тази диета за бързо отслабване топи 7 килограма за три дни

Колкото и да искате и имате да сваляте обаче, никога не правете диетата повече от три дни, за да не си навредите на организма. Тя е доста сурова и се прилага само в екстремни случаи.

Освен, че ще ви втали скоростно, тази диета ще изчисти всички вредни шлаки и токсини от тялото ви. По време на спазването й обаче не бива да приемате нищо друго, освен позволеното.

А то е следното – килограм и половина кисело мляко и един килограм цвекло. Червеното цвекло се вари и се разделя на три части. А киселото мляко трябва да е с възможно по-ниска масленост.

Може да ги ядете разделно през деня, но може и да ги смесите заедно като си направите коктейл. В този случай пасирайте червеното цвекло и го разбъркайте с млякото в блендер. Вкусно се получава, но не бързайте да го изпивате, защото количеството е за целия ден.

Освен него е добре да пиете поне два литра вода за 24 часа, за да може организмът ви да не се обезводни. Както и да го подтикнете да изхвърли сам вредните вещества в него.

След трите дни на тази диета започнете захранване, в което ще включите риба, варено не тлъсто месо и малко плодове като ябълки и цитруси. Впоследствие идва ред на зеленчуците и салатите. Ефектът е наистина невероятен.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.