Жана Бергендорф: Лео ме лъжеше, че ме обича! Заведе дело срещу мен (още подробности)

Гласувайте за статията

Жана Бергендорф силно огорчена от предателството на любимия си Лео!

Жана Бергендорф обикаля клубове със собствен бенд. Въпреки че не е част от музикална компания „Вирджиния Рекърдс”, тя се радва на участия. Работи и с мениджър, който й осигурява участия из страната.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф е силно разочарована и дори отвратена от постъпката на Лео

Червенокосата изпълнителка работи нон-стоп с музиканти и композитори, така че изобщо не става дума за спад в кариерата й. Както твърдяха хейтъри и жълти издания.

Певицата дори твърди, че с бившата й шефка Саня Армутлиева не се сърдят изобщо. Двете се срещали като най-добри приятелки, дори пиели заедно кафето си. Това, че двете са кръвни врагове било само клюки.

Жана Бергендорф заяви още, че е прекалено свободна и независима, затова не влизала в никакви рамки.

„Не й се сърдя, тя ми е дала много в професионален и личен план. Права е за себе си, щом взе такова решение. Давам си сметка, че съм доста екстремен, отвеян и недисциплиниран човек. Закъснявам, забравям, разсеяна съм. Саня не понася такова поведение”, допълни още тя.

Изпълнителката е недоволна, че в България заплащането за певците е мизерно и ниско. Затова желанието й е да пробие в чужбина и да се махне от тук. От музикалните среди е запазила дружбата си единствено с певеца Моисей.

Бившият й любовник Лео завел дело за домашно насилие. Докато били заедно той я лъгал, че я обича и това най-много й тежи. За бащата на сина си Стефан твърди, че бил от малкото хора, които не я изоставили. А й бил опора в трудните моменти от живота й.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар