Златко Баретата влезе в съда с бронежилетка

Гласувайте за статията
Златко Баретата

Златко Баретата взе допълнителни предпазни мерки

Страх от ново покушение тресе Златко Баретата

Кримигероят се появи с бронежилетка пред магистратите в спецсъда вчера – пише „България днес“. Златомир Иванов бе взел крути мерки, за да се предпази от евентуално покушение в навечерието на 5-годишнината от стрелбата по него пред Съдебната палата – отбелязва изданието.

За да го пазят, край спецсъда се изсипаха 5 джипа с гардове. Те бяха разпръснати в периметъра около сградата на съда на столичната ул. „Черковна“. Мъжагите в черно следяха минувачите за нещо подозрително и поддържаха връзка помежду си със специални слушалки. Най-съвестният от охранителите изкара няколко часа на студа пред входа с бинокъл в ръка, за да дебне за зложелатели от съседните сгради. Пазачите на Златко Баретата си имат едно наум и се оглеждат за покачени по покривите снайперисти, след като именно при такава атака шефът им бе прострелян и едва оцеля преди 5 години.

Заради зачестилите убийство в последния месец соченият за наркобос бе нахлузил бронирана живетка, която личеше през тениската му. С такива беше снабдил и някои от най-верните си охранители, изложени на опасност на улицата. Защитният атрибут тежи над 10 кг, разкриват запознати.

Оказа се, че въпреки десетките хилядарки, които месечно дава Златко Баретата за охранителни мерки, той не се е оборудвал с най-добрите бронирани жилетки, които са от титаниев материал. Все пак на защитните средства на бившия командос и хората му завидяха служителите от Съдебната охрана, които пазят спецсъда. Те разкриха, че техните бронежилетки също са тежки, но не е ясно дали биха проработили дори при нападение с нож.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар