Станислава Цалова разкри как спря да пълнее: Теглото й било проблем от години! (още подробности)

Станислава Цалова разкри как е спряла да пълнее и поддържа фигурата си
0

Станислава Цалова е една от най-харесваните синоптички!

Синоптичката на Би Ти Ви Станислава Цалова не може да се сравни с колежките си тип модели, но пък е една от най-харесваните в родния ефир. Причината е не в дългите й крака, а в естественото излъчване и вечна усмивка.

Станислава Цалова
Станислава Цалова разкри как е спряла да пълнее и поддържа фигурата си

Дълго време тя не беше на екран заради бременността си, а зрителите вече признават, че им липсва. Всички са удивени от начина, по който тя изглежда, въпреки ражданията си и се чудеха как го постига.

Станислава Цалова разкри истината наскоро. Тя призна, че винаги е имала проблеми с теглото си, още от малко момиченце. Била едва на 13 години, когато майка й казала, че е пълничка и трябва да се вземе в ръце, за да отслабне.

Тогава бъдещата синоптичка се стреснала и понеже не искала да я бъзикат в училище, започнала да спортува. Ходела на аеробика, правила упражнения и гледала да се движи колкото може повече време.

След това, особено като започнала работа, не винаги й оставало време да отиде във фитнеса. Но пък си изградила навика да се храни по малко и здравословно. Ако види, че е започнала да пълнее, рязко спирала въглехидратите и всички мазни храни.

„Започвам да се храня основно със зеленчуци, морски дарове и плодове, и не след дълго всичко си идва на мястото. Кантарът отново показва доволен брой килограми. А и си създадох навика да взимам куркума с черен пипер преди хранене, което е много полезно за здравето като цяло“, споделя Станислава Цалова.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.