Скандал: Миро Каризмата прекали с „белото“, шокира с втренчен поглед феновете си! (още подробности)

Скандал: Миро Каризмата прекали с „белото“, шокира с втренчен поглед феновете си! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Миро Каризмата прекалява със забранените вещества!

Миро Каризмата май е посегнал към „белото“ и забранените субстанции. Това разкриха негови фенове, шокирани от втренчения му и неадекватен поглед, характерен за него напоследък.

Миро Каризмата

Какво се случва с Миро, питат се феновете му. Певецът все по-често ходи с втренчен поглед и странно разширени зеници

Източници разкриха пред вестник „Таблоид“, че певецът редовно решава да си вкара настроение и да засили емоциите си чрез наркотични вещества. Той имал типичните за тези състояния разширени зеници и физиономия, характерна за хората, които взимат.

„Миро го удари на живот, защото жена му опъва каиша в Лондон и той скучае. Ресторантьорката-милионерка Ели Златанов редовно захравна банковата му сметка и нашият човек не се свени да си пазарува добро настроение“, коментират близки до обкръжението му хора.

Припомняме, че Миро и Ели се ожениха, въпреки слуховете за ориентацията на изпълнителя. На практика обаче двамата не делят един покрив, а живеят разделени.

Миро все повече искал да стане баща и да има наследник, но Елица се дърпала. Тя била заета с кариерата си и не искала да я проваля, нито да жертва свободата си, за да бави бебе.

Дали това е основната причина певецът да изглежда не особено адекватен, не е ясно. Но ако в крайна сметка двамата не си родят дете, то бракът им може да приключи с развод, убедени са източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар