Грандиозен скандал: Пайнер изтри песните на Ивана от телевизията и канала си в Youtube! (още подробности)

Гласувайте за статията

Ивана вече не фигурира в каналите на Пайнер!

Грандиозен скандал е на път да избухне след като примата на поп фолка Ивана изчезна от телевизията на Пайнер и канала на фирмата в Тубата. Феновете са в шок и не знаят каква е причината за тази драстична стъпка.

Ивана

Ивана изчезна яко дим от телевизията и музикалния канал на Пайнер, феновете в ступор

Все още никой не е коментирал случилото се – нито от димитровградската компания, нито от екипа на самата певица. Припомняме обаче, че и в края на миналата година Ивана и колежката й Глория не бяха поканени на големия концерт на Пайнер в Пловдив.

Винаги досега през годините двете са били на особена почит като Ивана нон-стоп е закривала концертите на инженер Митко Димитров. До момента не е ясно двамата да са имали някакви сериозни различия, скандали или конфликти.

Странно, но все повече певици си грабват нещата и напускат компанията на Митко Пайнера. Камелия и Андреа дори си позволиха да разобличат някои огромни нередности във фирмата. А половинката на Кубрат Пулев разкри, че там се мери с двоен аршин.

Джена пък наскоро сподели как певиците са се превърнали в оси, които злобеят една срещу друга и дори не се поглеждат. Каква е причината точно творчеството на Ивана да сублимира обаче, това е тема номер едно сред меломаните в момента.

Тепърва предстои да изчакаме и да потърсим отговор от самата изпълнителка на „Шампанско и сълзи“. Която досега е доказала, че не се страхува от истината, както и да нарече нещата с истинските им имена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар