Ново 20 по случая с Християн Гущеров

Ново 20 по случая с Християн Гущеров
5 (100%) 1 vote

Християн Гущеров беше арестуван вчера сутринта

Тази сутрин в 08,30 часа изтича мярката за задържане под стража на Християн Гущеров. Вчера сутринта той беше арестуван заради участието в меле след напиване в известен столичен клуб.

По закон мярката, наложена на богаташкия син за задържане под стража в период на 24 часа, изтича тази сутрин. Източник на бТВ разкри, че милионерът е бил освободен още вчера.

Това означава, че той е останал в ареста само няколко часа. Заедно с него са били освободени и останалите шестима души, участвали в мелето, пише БЛИЦ, позовавайки се на медията.

От столичното полицейско управление поясниха, че наследникът на Добромир Гущеров е отказал всякакви проби за употребата на алкохол и упойващи вещества, а това допълнително усложнява положението му.

Малко преди да бъде задържан, Християн Гущеров е блъснал с мерцедеса си полицейска патрулка. Мястото, където екшънът се е разиграл е известното мутренско заведение „Демби“, допълва изданието.

Жълтите клюки покрай милионерския наследник гласят, че той планира да мине втори път под венчилото. Само преди месеци бракът му с певицата Мария приключи.

Въпреки, че двамата все още не са официално разведени, Християн Гущеров вече планира сватба. Приближени до него споделят, че той възнамерява да предложи брак на плеймейтката Светлана Василева. Очаква се до края на годината двамата да минат под венчилото.

Според мълвата Гущеров Старши не одобрява блондинката за своя снаха. Причината да не я харесва е, че тя няма образование и съответно няма професия. А жена, която няма професия, ще разчита единствено на финансовата подкрепа на съпруга си.

За да вразуми сина си, Добромир Гущеров е спрял издръжката му. Но Християн е категоричен, че няма да послуша съвета на баща си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар