Наталия Гуркова на романтична почивка в Дубай (Вижте кой е с нея) Преглеждания: 3521

0
5/5 - (2 votes)

Наталия Гуркова се наслаждава на романтична почивка в Дубай

Наталия Гуркова се ражда на прекрасното време в Дубай в компанията на любимия мъж. Напук на слуховете, че красавицата е пред развод, тя и съпругът й са по-щастливи от всякога.

Очарователната миска и нейният законен съпруг празнуват 15-а годишнина от началото на връзката им. Изборът на Дубай като дестинация на романтичната почивка не е случаен.

Ослепителната брюнетка рядко говори за запознанство си с милионера Джордже Михалевич. Но запознати разкриват, че първите искри между тях прехвърчали именно в емирството. Приказката им започнала там преди 15 години.

Двамата влюбени си направиха снимка на диванчето, на което са били по време на запознанството си. За 15 години Джордже се е променил – в косата му вече се забелязват бели косми и е пуснал коремче.

Но за Наталия Гуркова времето сякаш върви в обратна посока. Красавицата е по-ослепителна и от онези години, когато успя да открадне сърцето на заможния бизнесмен.

През последната година се носят усилени слухове за раздялата на Наталия Гуркова и Джордже. Според мълвата, миската зарязала диамантения бос и се прибрала в родината, за да изживее греховна любов с представител на родния ъндърграунд.

Клюките гласят още, че бизнесменът приел много тежко раздялата с нашенката и буквално се поболял от мъка. В грижите за двете си деца той разчитал единствено на помощта на своята майка, след като Наталия Гуркова го напуснала.

Милионерът поставил ултиматум на любимата си, че докато не върне при него няма да види децата им.

Но това се оказаха просто слухове. По всичко личи, че двамата са много щастливи и се наслаждават на всеки миг, който прекарват заедно, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.