Християн Гущеров блъснал полицейска патрулка при гонката (Нови разкрития за нощния панаир)

Гласувайте за статията

Християн Гущеров блъснал с джипа си полицейска кола, милионерският наследник гулял в мутренското заведение „Домби”

Християн Гущеров, който бе задържан за 24 часа след среднощен запой и последвал скандал е гулял в заведението, което има печалната слава на мутренско свърталище „Домби”.

Това заведение е известно, че преди няколко години там за малко щеше да загуби живота си Благой Георгиев – Багата. Който бе наръган с нож и дълго се възстановява.

Преди това „Домби” се славеше като убежище на хора от подземния свят и бе любимо място на шефа на ВИС-2 Георги Илиев.

Явно Християн Гущеров- младши е бил привлечен от мрачната слава на клуба и се е опитал да си добави принадена стойност към личността си, за която казват, че е комплексирана. Пребиваването му там обаче му е скроило лоша сега. И в момента баровецът търка наровете в ареста за 24 часа.

Според разследващите по случая се предполага, че гаджето на плеймейтката Светлана Василева е употребил алкохол и е шофирал в нетрезво състояние. Гущеров – джуниър е отказал да му се вземе проба за алкохол. Което според закона му вещае куп неприятности. От които трудно някой би могъл да го отърве.

След като изтече срока на ареста от едно денонощия прокуратурата може да го удължи. Което не е изключено, имайки предвид отказа му да се тества за алкохол и наркотици, предават от електронното издание blitz.bg.

От полицията са започнали да издирват всичките мъже, които са участвали в среднощния конфликт с младия Гущеров. Очакванията са да има още арестувани по случая.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар