Биляна Гавазова изнемогва

Биляна Гавазова изнемогва
5 (100%) 1 vote

Биляна Гавазова влезе в ролята на отчаяна домакиня

Биляна Гавазова се разкъсва между служебните и личните ангажименти. Амбициозната телевизионерка се грижи сама за сина си Александър. Любимият й Теодор я заряза. Той не се прибира с дни у дома.

Младият мъж се е посветил изцяло на бизнеса си с компютри, заради който често му се налага да пътува извън страната. Теодор не се прибира с дни.

Но не само, когато той отсъства, но и през останалото време, Биляна Гавазова се справя напълно сама с грижите за малкия Александър и домакинската работа.

Въпреки, че Теодор има финансовата възможност да й наеме домашна помощница, той така и не го направи и остави любимата си да се справя сама с всичко.

Папараци на „Ретро“ щракнаха забързаната Биляна Гавазова. След работа тя се отправи към близки хипермаркет, за да се снабди с провизи. Тв водещата пазарува буквално като невидяла. С тежките чанти тя едва се добра на таксито.

Впечатление прави, че дори и натоварена, Биляна Гавазова не сваля телефона от ухото си. Дори когато не е на работа, тв водещата помага на колегите си и винаги е на линия.

Изданието научи, че тв водещата е сменила и дома. Освен с къщната работа, тя е натоварена и с ремонта на новото си жилище.

Красавицата се е преместила в малък апартамент в неугледна сграда в близост до Южния парк. За няколко години тя снеми 3 жилища и всяко следващо е по-евтино от предходното, допълва изданието.

Преди това тя обитаваше кокетен апартамент в столичния квартал „Изток“. Преди да се премести там, тя живееше заедно с любимия си в просторен апартамент в луксозна кооперация в квартал „Бели брези“‘.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар