Крум за Сузанита: Възприемам я като млада мацка!

Крум за Сузанита: Възприемам я като млада мацка
0

Крум не чувства Сузанита като дете

Крум даде интервю пред репортер на „Шоу”. Певецът винаги предизвиква интерес с всеки свой видеоклип или друга медийна изява. Сега отново е в устата на медиите с парчето „Барабана” в дует с дъщерята на Орхан Мурад – Сузанита.

Крум разказа пред репортера на „Шоу” за отношенията си със Сузанита и за скандала с музикалната компания на известния в поп фолк средите Оцко.

Поп фолк певецът сподели, че преди песента със Сузанита е пуснал балада с колежката си Емилия. „Това е първата песен след една дълга пауза от почти година. Паузата я направих неслучайно – бях зациклил и не ми се получаваше както искам. Реших да спра – да не правя нищо отколкото да се излагам”, казва Крум.

Певецът попада случайно на песента „Барабана” на Мартин Биолчев и му прозвучава модерно. Макар и текстът да не е много смислен, има запомнящи се фрази. „В днешните парчета се редят гъзарски фрази без кой знае какъв смисъл. Притеснявах се от пускането на това парче, защото не знаех дали хората могат да ме възприемат по този начин. Прецених, че една част от парчето ще пасне на млада и модерна мацка, която е интересна в момента, и да се котира и в двата жанра”, обяснява Крум за избора на Сузанита за песента.

Крум не чувства Сузанита като дете

Певецът се свързва с родителите на Сузанита, защото тя е непълнолетна и всичко минава през тях. Той отива до Пловдив да се запознаят и за 4–5 дни песента е готова. За обвиненията в педофилия Крум оставя хората сами да преценят дали са верни. „А дали съм педофил – нека преценят хората! Имал съм много прякори във времето, този е нов за мен. Но какво пречи да започнем новата година с нов прякор”, казва певецът смеейки се.

В предварителния разговор с репортера на „Шоу” Крум споделя, че получава писма от малки момичета. Те му се оплакват, че родителите им забраняват да слушат песента му със Сузанита. Според Крум обаче „всичко, което се забранява, всъщност става по-интересно”.

Крум отрича да е крал каквото и да било от Оцко. Певецът не съжалява, че преди години е последвал Оцко и е напуснал музикалната си компания. „За нищо не съжалявам, не съм такъв човек”, казва Крум.

Крум за Сузанита: Възприемам я като млада мацка
Крум за Сузанита: Възприемам я като млада мацка

През 2018-та певецът си пожелава „да продължава нагоре и напред”. „И най-вече да сме здрави, за да се случват всички останали неща”, допълва той.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.