Митьо Очите търси 1 милион от убийците си

Гласувайте за статията

Митьо Очите заведе рекордни за България искове

Несебърският бос Митьо Очите с рекордни искове срещу стрелците в Слънчев бряг

Димитър Желязков, известен като Митьо Очите, е завел рекордни за българското правосъдие искове за кръвнина срещу наемниците на Божо Кравата, които го направиха на решето миналото лято на Слънчака – пише „Уикенд“. Морският Ал Капоне търси обезщетение от 1 милион лева от хората на Божидар Кузманов, които стреляха срещу него и армията му от гардове в ресторант в курорта на 8 юни 2016 година – отбелязва изданието.

Съдебният процес за гангстерската касапница в Слънчев бряг стартира на 5 февруари в Специализирания съд, като отсега се очертава делото да е изпълнено с напрежение и разкрития за мафиотската дейност и на Митьо Очите, и на врага му Божо Кравата.

Обвиняеми за масовата престрелка на Слънчака са само мутри от свитата на Кузманов – помориецът Георги Иванчев, Радослав Димитров и Тодор Славов. Последният е подсъдим като убиец на бодигарда на Митьо Очите – Сашо Японеца, като вдовицата му настоява за обезщетение от 350 хил. лева.

Другите двама подсъдими за стрелбата – Димитров и Славов, ще бъдат съдени за кръвнина от 600 хил. лева от Митьо Очите и така общият иск на обезщетенията по делото набъбва на почти 1 милион лева. Приближени на Желязков твърдят, че той щял да предостави цялата сума на вдовицата на убития си авер и нямало да се облагодетелства лично.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар