Венета Райкова: Врачка ме прокле да съм сама! (ето какво разкри за проблемите си с Тишо)

Венета Райкова: Врачка ме прокле да съм сама! (ето какво разкри за проблемите си с Тишо)
5 (100%) 1 vote

Венета Райкова не иска и да чува вече за мъже в живота си!

Водещата на „Папараци“ Венета Райкова признава на какво се дължат проблемите й с мъжете. И в частност развода с Тихомир Георгиев, след цели 13 години брак. Тя вярва, че врачка я е проклела да бъде сама още преди много години, съобщава вестник „Уикенд“.

Венета Райкова

Венета Райкова разкри неочаквани факти за себе си и брака си с Тихомир Георгиев

Тогава Райкова срещнала една стара жена на улицата, но отказала да й даде 10 лева за един стрък увехнал здравец. Подминала я, но чула как зад гърба й бабата я проклина да не си намери мъж и да е сама.

Затова и като срещнала Тишо, Венета се зарадвала безкрайно. И бързала да се ожени, пък било то и без пищна сватба.

„Спомням си колко се зарадвах, когато хванах букета на сватбата на моята приятелка – астроложката Оксана. Тогава бях сама и много исках най-сетне да срещна правилния човек.

В същата година срещнах Тишо и заживяхме щастливо. Но ме застигна старо проклятие, по-скоро го застигна него. Размъти му се мозъкът и той подаде молба за развод.

Трябваше да се изнеса от общото ни жилище в апартамент, което още се довършваше от строителя“, спомня си този тежък период от живота си Венета Райкова.

Тя живяла доста тежко известно време, но в крайна сметка двамата успели да изгладят различията си и отново се събрали. Тя обаче не спирала да си го връща за цялата причинена от него болка тогава. Надява се, че си е извадил поуките, но това само времето ще го покаже.

В момента Венета Райкова е решила да се отдаде само и единствено на работата и сина си Патрик. А мъжете ги оставя в девета глуха. Подарява ги до един на другите жени – които имат време и търпение да понасят номерата и настроенията им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар