Стивън Сегал нападнал колежка в София: Показал й оная си работа!

Гласувайте за статията

Стивън Сегал си извадил оная работа пред колежка в София!

Полицията в Лос Анджелис започнала разследване в обвинение на сексуален тормоз срещу Стивън Сегал. Действията на ченгетата са провокирани от зачестилите обвинения на жените към актьора.

Стивън Сегал

Стивън Сегал отново е обвинен за сексуален тормоз над колежка

Последното от което идва от британската актриса Рейчъл Грант. Според думите й насилието се случило в София през 2002 година, където по това време Сегал снима филма Out For A Kill (излязъл през 2003 г. директно на видео).

Тя имала роля в лентата, но заради този индицент по-късно е била уволнена.

Героинята на Рейчъл Грант била красива азиатка с още по-красивото име „Мирните фонтани на желанието“ във филма за Джеймс Бонд Не умирай днес (2002). Пред камерите на Би Би Си британската актриса разказва как била нападната сексуално от Стивън Сегал в София по онова време.

Той я блъснал така, че паднала на леглото. След това й казал, като смъкнал блузата й: „Сигурно искаш да видиш интимните ми части“.

„Той започна да си сваля ципа на панталоните, а аз избухнах в сълзи и той спря“, разказва Рейчъл Грант.

Тя сподели също, че се срамувала от това. Но провокирана от признанията на останалите насилени жени решила да разкаже и своята история.

Адвокатите на холивудския актьор заявяват, че той категорично отхвърля обвиненията на Рейчъл Грант – с малко странен избор на думи:

„Нашият клиент отрича да е имал такъв контакт, още повече отрича всяко предполагаемо нападение, особено нападение, което се е случило в София през 2002 година“. Тоест, нещо като „Не съм бил аз, нито пък беше в София“.

Това е поредното обвинение срещу Сегал в сексуален тормоз.Той прекарва последните години в Източна Европа. През 2016-година получи лично от Путин руски паспорт.

Но от това поведение на холивудската звезда са се оплакали още няколко жени, сред които Порша де Роси, Джени Маккарти и Джулиана Маргулис.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар