Бебето на Мария Илиева супер интелигентно: Расте под звуците на Моцарт и Шуберт!

Гласувайте за статията

Мария Илиева ще роди много интелигентно бебе с тази музика!

Поп иконата Мария Илиева разкри каква музика предпочита да пусна на първия си наследник. Певицата очаква раждането на първото си бебе много скоро. Тя сподели, че иска бебето й, което е още в корема й да слуша най-вече класическа музика.

Мария Илиева

Мария Илиева възпитава интелигентност у бебето си още от утробата

Затова то расте в утробата й под звуците на Моцарт, Бетовен, Шопен, Шуман, Шуберт, Лист. Според нея и спецовете в тази насока, именно тези звуци развиват интелигентността на детето още преди да се роди.

Но пък в храната певицата изобщо не се ограничава. Тя споделя, че си хапва от всичко, което й се яде. Освен това има извинителна причина и тя е, че е бременна. На този етап тя предпочита да следва сигналите на тялото и според нея това е най-правилното решение.

Поп дивата разкри и какви са чувствата й с бащата на първото й дете Георги Михайлов.

„Влюбихме се и пожелахме да създадем живот и Бог бе милостив – забременях веднага след като го решихме“, издава Мария по повод обвиненията, че бебето не е планувано.

Мария Илиева сподели още, че гаджето й развива успешен бизнес в Белгия. Той не иска да се афишира и да стои под прожекторите, и изпълнителката уважава неговото желание.

„За мен годините са цифри, които нямат непременна връзка с поведение, душевност, визия. Не робувам на обществени клишета и очаквания, защото имам по-важни занимания“, отсича Илиева за връзката си с 12-години по-младия си приятел.

Тя е категорична, че засега избира да остане да живее в България, където ще отглежда първородното си дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар