Баровка: Гери-Никол профука 3000 лева за бански на Сейшелите!

Баровка: Гери-Никол профука 3000 лева за бански на Сейшелите!
5 (100%) 1 vote

Гери-Никол пръсна 3 бона за бански за Сейшелите!

Гери-Никол плаща луди пари за стайлинга си. Ексцентричната изпълнителка дава един куп финикийски знаци само и само да има зашеметяващ външен вид. Повече отколкото се ръси за екзотичните си воаяжи.

Гери-Никол

Гери-Никол не се скъпи и харчи като луда, за да е модерна

Изпълнителката на „Готина и луда” се бръкна за два бона само и само да си купи тузарски бански костюм. Тези пари момичето пропиля за почивката си в Сейшелските острови.

Идолката на тийнейджърите не спираше да качва снимки от райското кътче. Ден през ден тя заливаше мрежата с фотосите си, като на тях винаги беше в различни бански костюми. Това веднага забелязаха нейните фенове, както и потребителите на социалната мрежа.

Според клюката скандалната изпълнителка дори си наела специален дизайнер. Той я съветвал с какви тоалети да се показва в Интернет пространството. Гери-Никол обаче се подготвила за екзотичната ваканция месец преди да отлети за тузарските острови.

Предварително обиколила всички лъскави бутици в столицата, за да си накупи бански костюми. Чаровницата обаче не се задоволила с един или два чифта, нито дори с три.

Тя си накупила цели десет плажни облекла, като всяка едно от тях било от скъпо по-скъпо. Цената на всеки един от банските й костюми не падала под триста лева парчето.

Гери-Никол не е единствената, която се е поддала на тази мода с банските костюми. В хайлайф средите се счита за изключително лош вкус, ако имаш само един или два бански костюма.

И това било равно на немотия, ако на снимките в два поредни дни се щракнеш с едно и също плажно облекло. В това са категорични пиар спецовете, заради което младата певица си менкала банските костюми всеки ден.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар