Кейти Пери: Аз съм жертва на социалните мрежи! Те ще ни погубят (виж какво заяви звездата)

Кейти Пери: Аз съм жертва на социалните мрежи! Те ще ни погубят (виж какво заяви звездата)
5 (100%) 1 vote

Кейти Пери изказа тревогата си от постоянната зависимост към социалните мрежи!

Все по-нарастващата зависимост от социалните мрежи накара много звезди да изригнат срещу тях. В случая това направи и певицата Кейти Пери, която смело заяви, че е жертва.

Кейти Пери

Певицата Кейти Пери взриви с откровението си за социалните мрежи, вредата от тях и факта, че тя самата е станала тяхна жертва

В свое интервю, без да й пука от мнението на околните, тя се обяви за жертва. Но не на сексуално посегателство, а на мрежите Фейсбук, Туитър, Инстаграм и други. Кейти Пери открито и нагледно разкри страшната истина за тях и хората по света.

„Много от нас вече живеят заради едната снимка, която ще пуснат в социалните мрежи. А лайковете се превърнаха в новата валута. Трудно е, защото ми се иска да можех да не мисля за това, а просто да си живея живота.

Но истината е, че купуваме дрехи и продукти, позираме по определен начин или отиваме на дадено събитие, само за да си направим снимката, която да пуснем в социалните мрежи.

Ако продължаваме да сме толкова крайни, това ще е краят на цивилизацията ни. Трябва да открием баланса. Аз също се опитвам да го намеря, защото съм жертва на тези мрежи, както и всички останали“, споделя откровено Кейти Пери.

И не крие, че се замисля дали да не е една от първите, които да затрият профилите си в интернет. Или най-малкото да ограничат до минимум своите снимки, постове и други.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар