Джена шокира: В Пайнер всичко е фалш, певиците дори не се поздравяваме! (още подробности)

Джена шокира: В Пайнер всичко е фалш, певиците дори не се поздравяваме! (още подробности)
5 (100%) 2 votes

Джена е поредната, която изкара кирливите ризи на гилдията!

Поп фолк дивата Джена взриви всички с откровенията си за музикалната компания Пайнер и отношенията на певиците в нея. От думите й става ясно, че всичко в бранша е фалш, лъжа и лицемерие. А певиците дори избягват да се поздравяват.

Джена

Джена разкри цялата истина за интригите, злобата и фалша в Пайнер

„Някои хора сигурно мислят, че с колегите сме много близки. И едва ли не живеем заедно, но това не е така. Едно време всички бяха много сплотени, на концерти се забавлявахме заедно. Нещата обаче се промениха за лошо“, откровена е Джена.

Съпругата на Атанас Стоев направи дует с Преслава, но след това така и не я покани на сватбата си. А причината, която изтъква, е повече от логична. Просто двете така и не успели да се сближат и да станат приятелки. А Джена не иска да бъде лицемерна.

Тя обаче признава и друго, още по-шокиращо. И то е, че от известно време не си говори и с тийн идола Галин. По думите й цялата тази конкуренция, злоба и завист убивали и последното човешко чувство, останало в тях като хора.

За машинациите, схемите и интригите в Пайнер се носят легенди отдавна. Андреа и Камелия доста пъти са надигали завесата около изпълнителите, но това стана след като напуснаха компанията.

Джена днес е една от малкото, които са още там и се престрашиха да нарекат нещата с истинските им имена. Което, не можем да отречем, че й прави чест. Макар да предполагаме каква ще е реакцията на колежките й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Джена шокира: В Пайнер всичко е фалш, певиците дори не се поздравяваме! (още подробности)”

  1. Dido

    ян. 20. 2018

    Djena se opitva da blesne s klisheta, falsh ima navsqkyde i normalno vseki da si gleda interesa… No tq fokusira kolejkite si…

Добавете коментар