Жестока драма застигна семейството на Тони Димитрова

Гласувайте за статията

Певицата се грижи за баща си, който е прикован на легло

Семейството на певицата Тони Димитрова, която е родом от Бургас, бе застигнато от жестока драма.

Вече четвърта година Тони Димитрова не може да се отскубне от лапите на болестите. Припомняме, че в началото на миналата година гласовитата бургазлийка изгуби майка си. Едва съвземаща се от тежката загуба, тя е принудена да се бори и за баща си, чието здравословно състояние рязко се е влошило.

Майката на Тони Димитрова напусна този свят, след като бе поразена от неизлечима онкологична диагноза. По време на битката с коварното заболяване, певицата бе неотлъчно до нея.

Тони Димитрова

Певицата се грижи за баща си, който е прикован на легло

Към днешна дата Тони Димитрова е неотлъчно до леглото на баща си. Неотдавна тя изплакала пред най-близките си приятелки, че сърцето й се къса като го гледа прикован към леглото. Въпреки, че напоследък се чувства много изтощена не само физически, а и психически, певицата е категорична, че няма да повери грижите за родителя си на хоспис.

За нея подобна постъпка е повече от неприемлива и показва огромно неуважение. За да запази достойнството му, тя дори не наела медицинска сестра, която да се грижи за него в дома му. Към днешна дата певицата се справя с всичко сама.

85-годишният дядо Димитър навремето бил един от най-уважаваните хора в Бургас. До неотдавна на рождените му дни се събирали гости, колкото жителите на цял един квартал.
За последния му юбилей, Тони Димитрова организирала пищно тържество в елитен ресторант. Масите били отрупани като на царски прием.

Освен това като една добра дъщеря тя му направила възможно най-нетрадиционния подарък. Тони изкупила всички попълнени тото фишове от най-близкия тото пункт с надеждата, че измежду тях се крие печелившата комбинация, която ще направи родителя й милионер, но уви.

Родителят на певицата е заклет играч на тото. Той цял живот се надявал, че съдбата ще се смили над него и ще го дари с голямата печалба, за да може да си купи малка къща в родното му село Звездец, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар