Веселин Маринов спаси любимата си от…

Гласувайте за статията

Той проявил мъжество и бил решен на всичко

За никого не е тайна, че певецът Веселин Маринов, който се превърна в любимец на хората от третата възраст, има нова изгора.

Малцина обаче знаят, че Веселин Маринов е спасил любимата си от домашно насилие. Неотдавна той лично потвърди, че новата жена в живота му, е добричлийката Веселина.

Новата половинка на естрадния певец се появи по време на последния му концерт в НДК, придружавана от двама охранители. Мерките за сигурност били взети по настояване на певеца. В родния град на изгората му, се носи мълвата, че Маринов я избавил от лапите на бившия й съпруг, който я подлагал на системен тормоз.

Веселин Маринов

Той проявил мъжество и бил решен на всичко

При все, че бившият съпруг на Веселина е човек с възможности и процъфтяващ земеделски бизнес, имал доста страшен порок. Той обожавал чашката, а след „срещата“ му с алкохола, ставал ужасно агресивен. Агресията му избивала основно върху доскорошната му съпруга.

Освен това мълвата в Добрич носи, че докато бил заедно със съпругата си, бизнесменът не й бил верен. Той постоянно й кръшкал с известната плеймейтка Светлана Василева. Настоящата изгора на трубадура от Полски Тръмбеш има две деца от бившия си вече съпруг.
Те обаче дори не подозирали за терора, на който редовно била подлагана майка им от страна на другия им родител.

Първоначално певецът се влюбил в изкусителната визия на Веселина. По-късно обаче Веселин Маринов проявил мъжество и се зарекъл, че ще избави любимата си от ада, в който живее. Той бил твърдо решен на тази стъпка, без значение какво и колко щяло да му коства това. Малко повече от година след запознанството им, двамата вече могат да се похвалят с общо семейно гнездо.

Противно на очакванията обаче Веселин Маринов не взел любимата при себе си в столицата, а заживели в добруджанския град.
Причина за това решение станали двете деца на Веселина, които още са малки и посещават училище в Добрич. Тя като една истинска майка държала да остане при тях, а певецът я подкрепил в това й желание, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Веселин Маринов спаси любимата си от…”

  1. очевидец

    ян. 17. 2018

    Селяндура Иван Гочев от село Балканци ежедневно я пребиваше от бой. От години източва ДДС,а набеждава в престърните си схеми Веселина.Затвор за тоя алкохолик

Добавете коментар