Помните ли Екстра Нина? Няма да повярвате как живее днес

Гласувайте за статията

Живее като истинска принцеса

Помните ли фолк певицата от близкото минало Екстра Нина?

Няма да повярвате как живее чалга ветеранката към днешна дата. За разлика от много свои колежки, които поради една или друга причина изпадат от бранша и потъват в мизерия, то при Екстра Нина нещата са се стекли повече от добре.

Оказва се, че Екстра Нина пребивава в Турция. Тя живее в баровски квартал, в който пребивават едни от най-популярните актьори на югоизточната ни съседка.
При все, че разполага с всичко необходимо и дори повече, приятелят на Екстра Нина – Адел, я провокира да се върне отново в родината си.

Екстра Нина

Живее като истинска принцеса

Напоследък той все по-често я надъхва да се върне отново на музикалната сцена в България.
Именно той се превърна в причината, поради която преди около една година Екстра Нина се върна отново в редиците на музикална компания „Пайнер“.

Фолк певицата дори действа със замах. За това време тя успя да издаде нов албум, изкара нови песни, сред които и дуетни парчета с Кристас Кесарас, който живее в Испания.
Певецът е спряган за гадже на една от най-известните испански актриси – Ивана Бакеро.

Междувременно стана ясно, че гаджето на Екстра Нина й е осигурил повече от охолен живот. Той я глези като истинска принцеса и й е осигурил петзвезден стандарт на живот, за който много от колежките й в музикалния бранш могат само да си мечтаят. Тя живее в невероятен палат, който е оценен на 1 милион евро.

От няколко години певицата живее и работи в Турция. Тя вече е известна не само сред българите там, а и сред местното население. Екстра Нина дори има много повече участия в югоизточната ни съседка, отколкото в България. Макар и вече прехвърлила 50-те години, тя все още изглежда перфектно, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар