Стивън Сегал го загази сериозно

Гласувайте за статията

Още една актриса го обвини в сексуален тормоз

Продуцентът и актьор Стивън Сегал го загази много сериозно.

Запознати издават, че холивудският актьор е получил поредно обвинение в сексуален тормоз по време на филмовите репетиции за филма „Излязъл да убива“ през 2002 година в София.

Този път обвиненията срещу Стивън Сегал дошли от актрисата Рейчъл Грант, отбелязва Би Би Си. По онова време актрисата била едва 26-годишна. Тя пристигнала в столицата ни, за да репетира репликите за филма. Била много развълнувана от това, че ще се срещне със Стивън Сегал. За нея той бил истински герой още от детските й години.

Стивън Сегал

Актрисата Рейчъл Грант

Актрисата посочва, че докато били в стаята, за да репетират репликите за филма, режисьорът си тръгнал. Така останали само двамата със Стивън Сегал и той се възползвал от така създалата се ситуация.

Според твърденията й Стивън свалил насилствено блузата й и я бутнал на леглото, след което започнал да я доразсълблича, пише „Труд“.
Грант отбелязва, че й казал, че сигурно иска да види интимните му части.
След това Сегал посегнал към ципа на панталона си и го разкопчал.

В това време Рейчъл Грант избухнала в сълзи, а Стивън Сегал изглежда осъзнал какво прави и й се извинил.
Обяснението на холивудския актьор било, че обича да завързва по-близки отношения с колежките си, за да може да се подобри „химията на екрана“. Впоследствие Грант изгубила ролята.

Актрисата посочва, че споделя това едва сега, защото когато човек изживее такова нещо, се чувства изключително унизен и не иска никой друг да знае за това.
Единственото, което остава е да се надяваш, че прахта ще покрие всичко.

Тя посочва, че е напълно естествено жертвите на сексуално насилие да говорят за случилото се доста години след това. Истината е, че им е нужно време да го преодолеят и едва след това е възможно да го споделят.

Междувременно адвокатът на Стивън Сегал твърди, че клиентът му категорично отрича да е имал вземане-даване с Грант, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар