Вижте горещата прогноза на топ астроложката Алена

Гласувайте за статията

Бъдете особено внимателни с думите, които изричате

Топ астроложката Алена направи изключително гореща прогноза за това, което ще се случи до края на месец януари.

Според прогнозата на Алена се очаква възмездие. Не са изключени и крайни действия за грабителите на държавата.

Алена посочва, че в оставащите дни до край на месеца без значение дали искаме или не, ще ни се наложи да творим нова карма заради кармичните изисквания. Това се отнася не само в личен план, а и в политически и изобщо за всичко, свързано със страната ни.

Алена

Бъдете особено внимателни с думите, които изричате

Алена твърди, че трудностите, които се задават могат да бъдат преодолени със завидна лекота, стига обаче да сте достатъчно дейни. Много е важно човек да се научи да бъде творец на собствената си съдба, а не да стои пасивно в очакване на чудото.

Топ астроложката съветва да създадете нови отношения и да загърбите старите, които са отживели с времето. Водете се по интуицията и разума си, те ще ви направляват повече от добре.

Алена не изключва вероятността до края на месец януари хората, които са ограбвали държавата за лично благо с идеята, че са неуязвими, да получат своето възмездие. Множеството трудности, които са създали за държавата пък, ще се срутят върху тях самите.

Ще е невъзможно този път да се скрият от възмездието и да се обградят с платени поддръжници, които да отричат истината и да се пънат да обясняват на всички как черното всъщност е бяло.

Бъдете готови за разочарования, свързани с обвързване с неправилния делови или интимен партньор.
Причината за това се корени във факта, че сте допуснали близо до себе си хора, преди да сте ги опознали добре.

Опитайте се да не изричате необмислени думи, тъй като те ще се превърнат в повод за много люти конфликти. Именно те могат да приключат мълниеносно дипломатическите или пък личните ви отношения, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар