Лили Клюкарката разкри шокираща истина за българските медици

Гласувайте за статията

Тя не намира думи, с които да изрази възмущението си

Лиляна Ангелова, по-известна като Лили Клюкарката разкри шокираща истина за родните медици.

Неотдавна стана ясно, че Лили Клюкарката е в очакване на първата си рожба. Бащата на детето е ресторантьорът Станислав Костов. Лили е в четвъртия месец от бременността си и именно покрай зачеването се е сблъскала със скандалната истина за родните медици.

Лили Клюкарката не крие, че е забременяла след цял куп перипетии, през които е преминала. Твърди, че бременността й е била колкото очаквана, толкова и изненадваща.
Пояснява, че е очаквана, защото с приятеля й правят опит да имат дете от две години. Освен това зад гърба си има и един неуспешен опит за инвитро.

Лили Клюкарката

Тя не намира думи, с които да изрази възмущението си

В крайна сметка Лили Клюкарката забременяла по естествен начин. Твърди, че за това чудо дължи огромна благодарност на д-р Добринка Петрова.
След дългото ходене по мъките из най-прехвалените столични клиники, тя посетила и д-р Петрова в Града под тепетата.

След направените й изследвания, лекарката открила, че Лили Клюкарката страда от инсулинова резистентност. Тя е възмутена как никой от светилата, през чиито кабинети е минала, не се е сетил да й направи подобно изследване.
С огромно огорчение Лили споделя, че преобладаваща част от медиците гледали на нея като на ходещ банкомат.

След като станало ясно, че страда от инсулинова резистентност и й била назначена съответната терапия, Лили Клюкарката забременяла по естествен начин още на втория месец.
Тя трябвало да спазва хранителен режим, от който изцяло се изключват въглехидратите и плодовата захар. Освен това пиела и медикаменти, които оказвали влияние върху нивото на инсулина.

Възмутена е как „чудото“ може да се случи срещу лекарства, които й струват 10 лева на месец, а в същото време уж светилата на родната медицина, й източили десетки хиляди левове. Лили изразява надеждата си, че в България има повече отдадени на работата си лекари като д-р Петрова, на която попаднала по щастлива случайност, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар