Нещо страшно се случва с Цветелина Грахич

Босненката се топи с часове
0

Босненката се топи с часове

Нещо страшно се случва с бившата беквокалистка на „Ку-ку бенд“ – Цветелина Грахич.

От близкото обкръжение на Цветелина Грахич разкриват, че здравето й напоследък е изложено на сериозен риск. Тя се е стопила дотолкова, че вече и най-малкият размер дрехи, й е голям, отбелязва ХотАрена.

Преди да започне с ударното отслабване Цветелина Грахич бе с доста пищни форми, но изобщо не се срамуваше от това за разлика от мнозина с нейните извивки.
Припомняме, че тя започна да отслабва след множеството упреци, които й бяха отправени от страна на бившия й шеф Слави Трифонов.

Цветелина Грахич
Босненката се топи с часове

Той бе категоричен, че Цветелина Грахич трябва да започне да отслабва, ако иска да запази звездния си статут.
Едва ли обаче някой е предполагал, че непрекъснатите натяквания по отношение на теглото й ще доведат до този ефект.

Ако се върнем една година назад, ще видим, че тялото на Цевтелина Грахич се топи направо с часове.
По всичко личи, че тя вече не е в състояние да овладее отслабването си и е преминала границата на здравословното топене на килограми. Специалистите са категорични, че съдейки по рязката промяна в теглото й, здравето й е поставено под сериозна заплаха.

Очевидно боснеката се е превърнала в истинска маниачка на тема отслабване. Напоследък дори самата тя не се харесва в каква кльощавелка се е превърнала.
Запалени меломани и почитатели на Цветелина Грахич алармират, че напоследък изпълнителката е спряла да качва и снимки.

Едва ли ще успеете да откриете фотоси от последните й участия, твърди той. Това е така, тъй като певицата е забранила да я снимат. Участия разбира се не й липсват, но пък не може да се каже същото за снимките. Ако изобщо Грахич позволи на някого да я снима, то позволява да бъде заснета само в лице.

За да прикрие плашещото си състояние напоследък босненката се облича в максимално широки дрехи. Тя обаче е толкова отслабнала, че дори и това не й помага, пише Блиц.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.